skip to Main Content

A Sharitynél küldetésünk a jogi és pénzügyi garanciák olyan nemzetközi szinten is átlátható rendszerét létrehozni és fejleszteni, melyek a mai kor innovatív elvárásainak megfelelő okos-megoldásokat felhasználva nyújtanak mindenre kiterjedő átláthatóságot és ezáltal teljeskörű biztonságot az adományok különböző módú felhasználására, a ma ismert leghatékonyabb és legkényelmesebb módon.

Az átláthatóság növelésével nem csak az adakozók bizalma és a jótékony célokat megvalósító szervezeteknek nyújtott támogatások összege növekszik, hanem ezzel párhuzamosan a világszerte jelenleg alacsonynak mondható adakozási hajlandóság is. Fő célunk, hogy okos rendszerünket használva az adakozásban érintett minden fél a legbiztonságosabb módon tehessen jótékony céljainak megvalósulásáért.

Nemzetközi átláthatóság a biztonság záloga:

A Sharity alapítói a világ 158 országában működő egyik legrangosabb gazdasági szaktanácsodó Big Four cég magyarországi informatikai, jogi és pénzügyi szakértőinek bevonásával közösen dolgozták ki annak az egyedülálló rendszernek a modelljét, amely egyszerre nyújt választ az adományozás világában több, globális szinten is elterjedt kérdésre. Rendszerünk  innovatív módon köti össze az adományozókat a jótékonysági szervezetekkel; ad visszacsatolást az adomány felhasználásáról az adományt nyújtónak első helyen kezelve a nyilvánosságot, valamint a kor kihívásainak megfelelő informatikai megoldásokkal és magasan képzett szakértők bevonásával ellenőriz nagy mennyiégű adatot az adományok felhasználásával kapcsolatban, egy olyan minimális költség mellett, amelyet az adományozó bármikor lekérdezhet.

Az átláthatóság mellett első helyen kezeljük felhasználóink személyes és partner szervezeteink egyéb adatainak védelmét, olyan technikai és jogi megoldásokkal, amelyek garantálják az adatok biztonságát. 

A közös és hosszú távon fenntartható, bizalmi kapcsolat építése:

A Sharity elsődleges feladata, hogy összehozza az adakozni vágyókat a jótékony célokat képviselő szervezetekkel, egyfajta jól átlátható és innovatív hidat építve közöttük, lehetővé téve az adományok felhasználásának teljeskörű ellenőrizhetőségét. Szervezetünk nem gyűjt adományokat, az adományok nem folynak át rajtunk, a tranzakció közvetlenül az adományozó és a jótékonysági szervezet között történik, transzparens és nyomon követhető módon.

További céljaink:

Rendszerünkön keresztül nem csupán anyagi források nyújtására van lehetőség. A legújabb IT technológiákat alkalmazó megoldásaink a leggyorsabb és legkényelmesebb módon járulhatnak hozzá további nemes célú együttműködések sikeres kidolgozásában. Segítséget kívánunk nyújtani az önkéntesek toborzásában, önkéntes projektek szervezésében, azok anyagi vagy humán erőforrás jellegű támogatásában, természetbeni adományok gyűjtésében és azok eljuttatásában is!

A Sharity lehetőséget kínál továbbá olyan anyagi erőforrások bevonására is, amelyekre eddig még nem volt példa az adakozás történetében. Könyvelési, számítástechnikai és kommunikációs szakterületen nemzetközi tapasztalatot szerzett szakértőkből álló csapatunk olyan egyedi algoritmusokat alkalmazó megoldásokat dolgozott ki, amelyek további anyagi erőforrások bevonását teszik lehetővé, melyek sem az adakozókat, sem pedig a jótékonysági szervezeteket nem terhelve nyitnak új kapukat a jótékonyság világában.

Elhatározott célunk, hogy az átláthatóságnak és a bizalomnak ne legyen „ára”, hanem a rendszer önfenntartó módon, ingyen nyújtson segítséget a jótékony adakozásban, világszerte.

A siker megoldását mi kidolgoztuk, a megoldás kulcsa a Te kezedben van!

Back To Top