skip to Main Content

A Sharity általános szerződési feltételeken alapuló több okos-megoldást magába tömörítő innovatív rendszer, amely különböző info-kommunikációs csatornákon keresztül hoz létre kapcsolatot az adományozó és a jótékonysági szervezet között.

A Sharity-n keresztül elérhető jótékony szervezetek kivétel nélkül vállalják a kötelezettséget olyan egyszerű, de nélkülözhetetlen előírások betartására, amelyek biztosítják rendszerünk stabil és átlátható működését, valamint az adományok átlátható felhasználását. Rendszerünk a nyilvánosság fenntartásával, smart-technológiák alkalmazásával és szakértői csapatok bevonásával teszi lehetővé a folyamatosan ellenőrizhető információk szolgáltatását felhasználóink számára. Az adomány minden esetben közvetlenül az adományozótól a jótékony szervezethez kerül, legyen szó magánszemélyi vagy vállalati adakozásról. Szervezetünkön az adományok nem folynak át, a tranzakció közvetlenül az adományozó és a jótékonysági szervezet között történik, transzparens és nyomon követhető módon.

A rendszer fenntartható működése:

A Sharity folyamatos működését és fenntartását az adomány egy minimális összege fedezi. Ez a rendszer fenntartási összeg bármikor nyilvánosan elérhető az adományozó számára, így előre eldöntheti, hogy a hagyományos adakozást választja, vagy vállalja a Sharity rendszerének keretein belül történő adakozást, mérlegelve a Sharity-vel nyerhető előnyöket.

Amennyiben a Sharity okos-megoldásainak egyikén keresztül választod az adakozás módját, akkor dokumentált visszajelzéseket kapsz az adomány újtáról. Láthatod, mikor mekkora összeg gyűlt össze egy adott célra, abból mekkora összeget fordítottak közvetlenül a célra és milyen egyéb járulékos, vagy működési költségek merültek fel. Egy egyszerű, de átlátható példával élve, a Sharity rendszerén keresztül láthatod, hogy mekkora összegbe került a megvásárolni kívánt gyógyászati eszköz, vagy a különféle élelmiszerek, ruhák, stb. Elolvashatod a cél megvalósulásának dokumentált beszámolóját. Visszajelzést kapsz arról, hogy megérkezett-e az adományból vásárolt eszköz a célhoz és felhasználták-e az adott célra. A rendszer biztosítja, hogy az adományokból történő vásárlások megfelelő versenyárak mellett történjenek, melyet a szakértői csapat mellett smart-technológiai megoldásaink bármikor ellenőrizhetővé teszik számodra, biztosítva ezzel a teljes átláthatóságot.

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy biztonságban lesznek-e a személyes adataid és az adományozással összefüggő információid. Erre a Sharity-nél különös figyelmet fordítunk, melynek érdekében egy független, nemzetközileg elismert audit cég fogja vizsgálni a személyes adataid útját, amelyhez közvetlenül fordulhatsz kérdéseiddel vagy ha úgy érzed, hogy ezen adataid felhasználása sérthette a jogaidat. A Sharity csak és kizárólag a rendszer működéséhez fogja az adataidat felhasználni, harmadik személyek részére nem ad ki Rólad információt.

Nálunk nincs apró betűs rész, mindig és mindenről részletes tájékoztatást kapsz, és adataid bármilyen felhasználása csakis hozzájárulásod után válik lehetővé számunkra, mely folyamatot a független audit cég és a Big Four partnerünk szakértői által kidolgozott szerződések garantálják a számodra.

Back To Top